Lejlighed 404

Antal andele: 6
Solgte andele: 0
Reseverede andele: 0

Placering: 1. Sal hovedbygningen. Denne lejlighed bliver slået sammen med 403 for at lave en dobbelt lejlighed

Bemærk: Lejlighed 401-408 og 501-506 vil først blive istandsat i fase 2 af byggeriet. Lejlighederne har allerede fået trukket nye ledninger til el og rør til vand, så der mangler kun at blive malet, installeret køkkener og indsat møbler. 

Lejligheden er sammen med 407-408 en af de få lejligheder vi laver om til dobbelt lejligheder. Lejlighederne vil blive forbundet med en dør, så der er muligt at lukke af. Lejjlighederne kommer til at indeholde, et fælleskøkken, 1 stue, 2 badeværelser og 2 soveværelser. De fremviste billeder er fra 301 og man kan forvente en lignende stil. Materialer og møbler er altid genstand for ændringer og forbedringer. 

Fra den sydvestligvendt balkon kan den flotte udsigt over Bolnuevos kyst og natur nydes. Lejlighederne i hovedbygningen har den unikke fordel at have ekstraordinær udsigt og 1 times ekstra aftensol om vinteren. Lejligheden er derfor ideel for personer, som primært har tænkt sig at opholde sig I Spanien i Vinterhalvåret. Balkonen vil blive udstyret med et automatisk markisesystem, så der altid er mulighed for skygge.  

Fra Lejligheden er der udgang til en svalegang, der fører en hen til elevatoren. Fra elevatoren har er der nem adgang til resten af hovedbygningen heriblandt lobbyen, fællesrummene, garagen og pool-området.

Lejligheden kommer til at indeholde:

  • Balkon med havudsigt
  • Fuldt møbleret lejlighed
  • Sovesofa med mulighed for opredning til 1. 
  • 2 Badeværelser med badekar
  • 2 Soveværelser med dobbeltseng (160x200)
  • Køkkenalrum med spiseplads til 4
  • Aircondition i køkkenalrum, stue og i de 2 soveværelser. 

Tilmeld dig besigtigelse og bo i en af ejendommens andre lejligheder.