Lejlighed 106

Antal andele: 6
Solgte andele: 3
Reseverede andele: 0

Placering: Blokkene - stuen. I denne lejlighed må du medbringe hund

Vi byder dig velkommen ind i lejlighed 106. Dette er en af ejendommens mere privat beliggende lejligheder med mulighed for at opholde sig på terrassen uforstyrret. Lejligheden er 1 af 2 lejligheder hvor man må medbringe hund. Lejligheden ligger i den nordlige del af ejendommen og her er der via. en port direkte adgang fra parkeringspladsen.

Du får en dejlig lys lejlighed med eget køkken og egen terrasse. Lejligheden er total istandsat i en moderne og enkel stil der indbyder til mange hyggestunder i sofaen eller på terrassen. Interiøret er en kombination af nyt og kvalitetsgenbrug.

Fra terrassen kan den flotte udsigt over Bolnuevos kyst og natur nydes. Halvdelen af den solrige terrasse er overdækket af en pergola med et manuelt markisesystem. Terrassen er vestvendt, så her får du middags- og aftensol.

Køkkenalrummet er indrettet med spiseplads til 4 personer og en sovesofa med mulighed for opredning. 

På badeværelset har vi bibeholdt de originale fliser og badekar med opbevaringsplads.

Fra lejligheden er der adgang til en af ejendommens mange fællesterrasser. Her vil der være mulighed for at nyde kaffen i morgen- og formiddagssolen.

Lejligheden indeholder:

  • Terrasse med havudsigt
  • Fuldt møbleret lejlighed
  • Badeværelse med badekar
  • Soveværelse med dobbeltseng (160x200)
  • Køkkenalrum med L-sovesofa
  • Aircondition i køkkenalrum og soveværelse

Bemærk: Hunden må dog ikke komme i andre lejligheder, i fællesrum eller ved poolen. (Tilladelsen til hund er individuel og kan ophæves af bestyrelsen, hvis hunden er til gene for andre andelshavere ved gøen eller uacceptabel adfærd.)

Tilmeld dig besigtigelse og oplev lejligheden, ejendommen og poolen.