Lejlighed 102

Antal andele: 6
Solgte andele: 5
Reseverede andele: 1

Placering: Blokkene - stuen.

Vi byder dig velkommen ind i lejlighed 102. Dette er også en forholdsvis privat beliggende lejlighed med mulighed for at opholde sig på den ekstra store terrasse. 

Du får en dejlig lys lejlighed med eget køkken og egen terrasse. Lejligheden er total istandsat i en moderne og enkel stil, der indbyder til mange hyggestunder i sofaen eller på terrassen. Interiøret er en kombination af nyt og kvalitetsgenbrug.

Fra terrassen kan den flotte panoramaudsigt over Bolnuevos kyst og natur nydes. En tredjedel af den solrige terrasse er overdækket af en pergola med en manuel markise. Terrassen er sydvest vendt, så her får du middags- og aftensol.

Køkkenalrummet er indrettet med spiseplads til 4 personer og en L-sovesofa med mulighed for opredning til 2 børn eller børnebørn. 
På badeværelset har vi bibeholdt de orginale fliser og badekar. Her er toilet, bidet og håndvask med skab under med opbevaringsplads.

Fra lejligheden er der adgang til en af ejendommens mange fællesterrasser. Her vil der være mulighed for at nyde kaffen i morgen og formiddagssolen.

Lejligheden indeholder:

  • Terrasse med havudsigt
  • Fuldt møbleret lejlighed
  • Badeværelse med badekar
  • Soveværelse med dobbeltseng og to madrasser (160x200)
  • Køkkenalrum med L-sovesofa
  • Separate aircondition i køkkenalrum og soveværelse

Tilmeld dig besigtigelse og oplev lejligheden, ejendommen og poolen eller tag en virtuel tur hjemmefra.